Centru Medical Prof. Univ. Dr. Maria Rotaru

Proceduri Medicale

Bucurați-vă de o piele sănătoasă și strălucitoare cu procedurile medicale personalizate oferite de echipa noastră de experți la DermaTop.

Procedurile noastre

Dermatovenerologie

La clinica medicală DermaTop suntem dedicați oferirii unui spectru complet de servicii dermatologice medicale și dermato-chirurgicale, punând accent pe calitatea și grija pentru pacienți.

Dermatologie generală

Dermatologia generală se concentrează pe diagnosticul și tratamentul problemelor pielii, mucoaselor, părului și unghiilor.

Dermatologie pediatrică

Diagnostic precis și tratamentul afecțiunilor bolilor de piele la copii cu specialiștii DermaTop.

Videodermatoscopie

Videodermatoscopia este o tehnică imagistică dermatologică ce utilizează AI pentru diagnosticul și monitorizarea leziunilor pielii cu risc de cancerizare, inclusiv a alunițelor.

Dermatochirurgie

Chirurgie Laser CO2
Radiochirugie
Electrochirurgie
Criochirurgie
Biopsie cutanată

Radio-electro cauterizare

Radiochirugie
Electrochirurgie

Cancere de piele

Diagnosticul și tratamentul cancerelor de piele

Scleroterapie

Scleroterapia este o procedură medicală minim invazivă utilizată pentru tratarea venelor varicoase și venectaziilor membrelor inferioare.

Venerologie

Diagnosticarea și tratarea infecțiilor cu transmitere sexuală, precum și gestionarea altor probleme de sănătate sexuală.
Procedurile noastre

Chirurgie

La clinica medicală DermaTop suntem dedicați oferirii unui spectru complet de servicii chirurgicale dermatologice, punând accent pe calitatea și grija pentru pacienți.

Chirurgie plastică

Chirurgia plastică este specialitatea medicală care se ocupă cu reconstrucția sau remodelarea țesuturilor corpului.

Chirurgie estetică

Chirurgia estetică se concentrează pe îmbunătățirea aspectului fizic al pacienților prin proceduri chirurgicale elective.

Chirurgie reparatorie

Corectarea și reconstrucția defectelor fizice sau funcționale ale corpului cauzate de traume, boli congenitale sau tumori.

Procedurile noastre

Alergologie și imunologie

La clinica medicală DermaTop suntem dedicați oferirii unui spectru complet de servicii chirurgicale dermatologice, punând accent pe calitatea și grija pentru pacienți.

Teste alergologice

pentru alergene alimentare, respiratorii si de contact.

Depistarea alergiilor

Detectare precisă a alergiilor pentru sănătatea optimă.

Desensibilizarea la alergene resipratorii / imunoterapie

la alergene respiratorii / imunoterapie.

Tratamentele bolilor alergice

reprezintă o abordare complexă și personalizată.

Procedurile noastre

Medicina estetică

De la terapii cu laser și tehnici de exfoliere pentru îmbunătățirea texturii pielii la injectări cu substanțe de umplere pentru corectarea ridurilor și a pierderii de volum, vă garantăm o abordare personalizată și rezultate remarcabile.

Tehnologii de ultimă generație

Acum, ai acces la cele mai noi funcții și instrumente de analiză, iar DermaTop îți pune la dispoziție această tehnologie de vârf pentru îngrijirea pielii și a sănătății tale.

Continuând cu angajamentul nostru către excelență în îngrijirea pielii, la Clinica DermaTop din Sibiu, suntem în pas cu tehnologia, oferindu-ți acces la cele mai recente inovații în diagnosticul și tratamentul dermatologic. Cu tehnologii rare în România, precum ecograful Mindray MX7, terapia LED cu Celluma și videodermatoscopul VIDIX 4.0, ne asigurăm că fiecare pacient beneficiază de cele mai avansate și eficiente soluții pentru îngrijirea pielii și a sănătății sale.

Programări online & telefonice

Solicită o programare

Programări disponibile la DermaTop Clinic Sibiu – rezervă-ți momentul pentru o experiență estetică și medicală de excepție.

Pentru a rezerva un loc în programul nostru, te rugăm să completezi formularul cu informațiile tale. Echipa noastră va verifica disponibilitatea și va reveni rapid cu confirmarea programării tale.

Date de contact

Scopul programării

Locație

Alte detalii

Înscrie-te la Newsletter-ul DermaTop!

Vrei să afli primul despre cele mai noi tratamente și oferte exclusive de la Clinica Medicală și Estetică DermaTop? Abonează-te la newsletter-ul nostru și primești informații actualizate direct în inbox-ul tău.