Ultimele noutăți

Vă așteptăm la noua noastră locatie pe str. Gheorghe Șoima nr.8, Sibiu

Echipa DermaTop Clinic

Faceți cunoștință cu echipa noastră

Noi, echipa Dermatop Clinic suntem alături de dumneavoastră, pacienții noștri, de foarte mulți ani și îmbinăm experiența vastă acumulată în întreaga carieră medicală cu dăruirea profesională pe care am
demonstrat-o de-a lungul anilor și entuziasmul echipei noaste tinere foarte bine pregătită și dornică de performanță la cel mai înalt nivel.

Asistenți medicali

Faceți o programare telefonică

+40 724 369 019

DermaTop Clinic

Ne-am lărgit echipa medicală și specialitățile.

Dorim să vă informăm că, începând cu data de 19 februarie, noul sediu al Dermatop Clinic și-a deschis porțile în inima Sibiului, pe Strada Gheorghe Soima nr. 8, în apropierea parcului Sub Arini și a Spitalului Militar. Această locație modernă este complet echipată cu aparatură de ultimă generație, asigurându-ne că putem oferi cele mai eficiente tratamente pacienților noștri. Vă așteptăm cu drag în noul nostru sediu pentru servicii de înaltă calitate în domeniul dermatologiei.

Înscrie-te la Newsletter-ul DermaTop!

Vrei să afli primul despre cele mai noi tratamente și oferte exclusive de la Clinica Medicală și Estetică DermaTop? Abonează-te la newsletter-ul nostru și primești informații actualizate direct în inbox-ul tău.