Sibiu, Bd: Mihai Viteazu, nr:25
Prezentare
Termenul LASER (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation), este un acronim pentru „amplificarea luminii prin emisia stimulata a radiatiei”. Este vorba despre radiatii electromagnetice cu lungimi de unda diferite, cuprinse intre 100 nanometri şi 2 milimetri.
Efectele biologice ale radiatiilor variaza in functie de intensitatea lor. Sursa de lumina este pusa in contact direct cu pielea, lucru ce permite energiei luminii sa penetreze tesuturile si sa interactioneze cu moleculele diferit, in functie de lungimea de unda a razei laser, de energia emisa si timpul de actiune, restabilind functia celulara normala. Lumina LASER-ului patrunde in tesutul uman 8-15 mm, dar majoritatea ei este absorbita in primii 4 mm. Efectul este de natura fotochimica(asemanator fotosintezei de la plante), si nu termic, de incalzire.
Energia razei laser este absorbita in zona tratata, ceea ce duce, printre altele, la crestera metabolosmlui celular printr-un proces de fotobiostimulare a tesuturilor.
Terapia laser se utilizeaza cu succes in tratamentele de rejuvenare.
La cabinetul Dermatop utilizam pentru tratamente Laser MattioliPulse, Laser cutera Nd-Yag.

Afectiuni
Se utilizeaza pentru:

  • epilare pentru fata, mustata, barba, perciuni, spate
  • scleroterapia vinisoarelor (ex. cuperoza)
  • reintinerire faciala (tratament fotoimbatranire a pielii)
Efecte dupa tratament
  • usoara reactie urticariana
  • vanatai(dispar repede)
  • foarte rar, ulceratii
    Avantajele sunt multe si vizibile rapid: se poate trata orice tip de piele, se pot trata toate dimensiunile de vase cutanate.
    Sunt necesare 4-6 sedinte in cazuri acute si 8-10 sedinte in cazuri cronice.

Imagini